Festivaler

Festivaler og arrangementer i Romsdalen

Opplev Natur og Kultur i én.

SOMMER 2024  

Isfjorden Skyrace

22. juni 2024

Bli med på en actionfylt opplevelse i fantastiske Romsdalsfjellene ved å delta på vårt spennende terrengløp over fjellet. Utfordre deg selv og de andre deltakerne på enten en 23 eller 15 km lang løype, hvor du får muligheten til å nyte den spektakulære naturen rundt deg. Ta med deg venner og familie, og bli med på denne aktive ferien. 


Delta i fjelløp

Norsk Fjellfestival

26. juni - 6.juli 2024

En spennende friluftslivsfestival i vakre omgivelser i Romsdalen. Her er det et bredt program som passer for alle som elsker naturen og ønsker en aktiv ferie. Festivalen tilbyr alt fra ekstremsport og tindebestigning til fotturer, familiearrangementer, kulturaftener, ungdomsleir, seilturer, kurs og seterdag. Enten du reiser alene, som en gruppe eller som en familie, vil du finne noe for enhver smak. Bli med og opplev den norske naturen på sitt beste!Bli med på Norskfjellfestival

Trollveggen Triathlon

29. juni 2024


Kåret til et av verdens flotteste fjelltriathlon

🏊🏻 200 m svømming i havet

🚴🏻 sykkling opp Trollstigen

🏃🏻 løping fra Trollstigen til Stabbeskaret

Camp Romsdal Sommer

1. - 5. juli 2024


Sommeraktiviteter til barn

 Romsdalseggen løpet

7. september 2024


8,6 km lang | 1216 moh

970 meter opp | 700 meter ned

Romsdalseggen

Fjord to Summit

7. september 2024


28 km lang | 2040 m opp

Dette er en enda råere og lengre versjon av Romsdalseggenløpet. Løpet starter i sentrum av Åndalsnes, tar deg opp på Nesaksla og ned igjen til Isfjorden via Furukollen. Derfra løper du opp til Vengesdalen og over Romsdalseggen. Målgang er i sentrum av Åndalsnes. Bli med på dette fantastiske eventyret og opplev naturen på sitt beste!

HØST 2024

RomsdalsMartnan

20. - 22. september 2024


Romsdalsmartnan er en av landets eldste, om ikke den eldste, og kan dateres helt tilbake til vikingtiden. Det startet med byttehandel, fiskehandel, kornhandel og hestehandel. 

Kom for å se hva har martnan å tilby på i dag.


Opplev martnanstemning

Program:

  • Tivoli
  • Underholdning
  • Utstilling inne og ute
  • Egen martnaavis
  • Gratis inngang alle dager