Vinter

Vinter i Romsdalsfjellene  

animated-sun-image-0809

Romsdalen er et av landets flotteste toppturområder med alpine topper og et stort antall med varierte nedkjøringer for alle ferdighetsnivåer.

Kos deg med varm drikke på Heinåli Hytta

Romsdalen er et ideelt vinterparadis for skielskere. Området tilbyr utallige topper å bestige og langrennsløyper som går rett forbi hytta. Enten du er en erfaren skiløper eller ønsker å prøve deg for første gang, vil du finne et mangfold av muligheter. Utforsk det fantastiske terrenget, nyt den friske luften og opplev den ultimate skiferien på Heinåli Hytta.


Her kan du nyte skieventyr ute og innekos med en varm drikke ved peisovnen. Den idylliske beliggenheten ved foten av de flotte skifjellene inviterer til mange toppturer i nærheten. Kirketaket, Skarven, Galtåtind, Blånebba, og mange andre.


Uansett om du er en reiselysten eventyrer eller bare ønsker å komme deg vekk fra hverdagens stress, er dette det perfekte stedet for en aktiv og avslappende ferie. Besøk oss og opplev en fantastisk skitur i de vakre Romsdalsfjellene!


Beliggende ved en løype rett ved hytta, kan du nyte langrennstrening rundt Stormyra eller ta en lengre tur til Heian og Husnebbu. Hvis du ønsker litt variasjon, er det bare en 10-minutters kjøretur til Skorgedalen, hvor du finner skiløyper og et flott skianlegg med splitter ny varmestue.


Ta på deg skiene og opplev gleden over vinterstemningen i vakre omgivelser!


Lurer du på hva Lonely Planet skriver om Romsdalsfjellene?

Vet du at du kan kombinere din jobb med moro på ski?

animated-work-image-0140

Har du en snill sjef, er det bare å komme ...

animated-skiing-image-0064
Heinåli Hytta - living room
Heinåli Hytta - fireplace
Heinåli Hytta - kitchen
Heinåli Hytta - coffee
Heinåli Hytta - dining table
Heinåli Hytta - bedroom with 2 single beds
Heinåli Hytta - bedroom with a queensize bed
Heinåli Hytta - bedroom with 2 single beds
Heinåli Hytta - bathroom

Toppturer

animated-skiing-image-0068

Det er bare å benytte seg av de mange mulighetene som Romsdaltoppene tilbyr. Du kan sette på deg skia utenfor dør og ta en tur på Kirketaket eller en av mange andre toppturer i nærområdet. Blant annet kan du gå opp på Galtåtind, Loftskarstind, Klauva, Moanebba, Blånebba, Kaldtinden, Smørbotntind, Hurrungen, Hesten, Gjuratindryggen eller Skarven,  og nyte den fantastiske nedkjøring.


Finn en skitur som passer til deg.

Sikkerhet er viktig og det gjelder spesielt i vinter.

Følg aktuell snøskredvarsel her.

Kirketaket - en av de beste toppturene i Romsdal
Kirketaket - en av de beste toppturene i Romsdal
Kirketaket - en av de beste toppturene i Romsdal
Isfjorden
Skitouring in Romsdalen
Skitouring in Romsdalen
Skitouring in Romsdalen
Skitouring in Romsdalen
Skitouring in Romsdalen
Skitouring in Romsdalen
Skitouring in Romsdalen

KIRKETAKET (1 439 m)


En av de mest populære toppturene i Romsdalen. Du kan bare pakke litt mat og stikke ut rett fra hyttedør.Kom deg ut på Kirketaket 

Guidet tur

Er du ikke kjent med området? Bestill en tur med en lokal sertifisert guide. Du alltid lærer noe nytt og kommer trygt hjem, fylt av ny opplevelse. Guiden vil vise deg de skjulte perlene og gi deg kunnskap om områdets historie og natur. Utforsk vakre stier, oppdag fjelltopper og opplev det fargerike dyrelivet. En guidet tur vil gi deg verdifulle minner og en dyp forbindelse med naturen. Bli med på en uforglemmelig opplevelse!

Langrenn

Sette på deg skia utenfor hyttedør og kom deg på det oppkjørte sporet som starter noen få meter unna. Det er alltid bra trening i flotte vinterdager.
Sjekk skiløypene her.

animated-skiing-image-0069
Langrenn Isfjorden
Langrenn Isfjorden
Langrenn Isfjorden
Langrenn Isfjorden
Langrenn Isfjorden
Langrenn Isfjorden
Langrenn Isfjorden

Skianlegg

animated-skiing-image-0031

Bjorli skisenter tilbyr en aktiv ferieopplevelse med flotte skibakker og fantastiske landskap. Enten du er en erfaren skiløper eller nybegynner, vil du definitivt finne din plass der.

Bjorli skisenter er et populært valg blant slalåmelskere og tilbyr også mange andre utendørsaktiviteter som snøscooterkjøring og skiutleie. Utforsk det vakre fjellandskapet og skap minner som vil vare livet ut.

Er du glad i å kjøre slalåm? Det er to skisentre i nærheten av hytta hvor kan du tilbringe en fin aktiv dag.


Rauma skisenter ligger ca 10-minutters kjøring fra hytta. Du finner en T-heis 1100 meter lang der, med 3 nedfarter fra lett til krevende nivå. Fint sted til hele familie, spesielt etter en ny varmestue ble åpnet. Der kan du spise din niste eller kjøpe deg noe smått. 

Skøytebane

animated-skiing-image-0009
Isfjorden skøytebane

Anlegget finnes i Isfjorden Idrettslag og består av to baner.

En skøyte- og hockeybanebane på 26 x 56 meter med hockeyvant. Denne banen har kjøleanlegg, banen er åpen ca 4-5 måneder hvert år i perioden oktober –> mars.


En naturisbane på ca 50 x 35 meter med vant rundt halvparten av banen, denne islegges når været / temperaturen tillater det.

Trugetur

Ser du etter en ny vinteropplevelse med familien eller en vennegjeng?

Prøv trugetur med magisk utsikt fra toppen av Nesaksla. La den nyeste gondol bringe deg opp til 708 høydemeter. Med de leide trugene får du også et kart med ruter og tips.

Er du ukjent i området kan du bestille en guidet tur. Etter en aktiv tur kan du kose deg med varm sjokolade og noe godt på Eggen restaurant.

Kos deg med varm drikke på Heinåli Hytta
Trugetur på Nesaksla
Trugetur på Nesaksla
Trugetur på Nesaksla
Trugetur på Nesaksla
Trugetur på Nesaksla